26+ Νατασα Θεοδωριδου Παλια Τραγουδια

26+ Νατασα Θεοδωριδου Παλια Τραγουδια. Έχει έναν μικρότερο αδερφό και αγαπάει πολύ την οικογένειά της. Γεννήθηκε στην συμπρωτεύουσα στις 24 οκτωβρίου 1970.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ - ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ | Αγάπη, Μουσική, Τραγούδι
ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ - ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ | Αγάπη, Μουσική, Τραγούδι from i.pinimg.com
Η νατάσα θεοδωρίδου και η καίτη γαρμπή τραγουδούν επιτέλους, ένα ερωτικό τραγούδι σε στίχους και μουσική του φοίβου. Είναι η τραγουδίστρια που με τα τραγούδια της ερωτευτήκαμε αλλά και χωρίσαμε. Η νατάσα θεοδωρίδου φιλοξενήθηκε στην εκτπομπή του νίκου χατζηνικολάου, ενώπιος ενωπίω και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το πως έγραψε τους στίχους του τραγουδιού έξαψη ο βαγγέλης μαρινάκης.

Για την προσωπική της μιλώντας για την προσωπική της ζωή, τα δύο διαζύγια αλλά και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου στο μέλλον η νατάσα θεοδωρίδου ανέφερε ότι

Όπως είναι γνωστό ο βαγγέλης μαρινάκης έγραψε τους στίχους του τραγουδιού, που ακούγεται στην ομώνυμη σειρά του mega. Για όλα μίλησε η νατάσα θεοδωρίδου: «επικοινώνησα με τον πέτρο (ιακωβίδη) με τον οποίο είμαστε μια οικογένεια και έχουμε πολύ καλή επαφή μουσική για να δει το σίριαλ και την τρίτη βρεθήκαμε όλοι μαζί,, τελειώσαμε το τραγούδι. «οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος.


Post a Comment

0 Comments