48+ Νατάσα Θεοδωρίδου Παλια

48+ Νατάσα Θεοδωρίδου Παλια. Η νατάσα θεοδωρίδου δε δίστασε να σχολίασει και την δήλωση που είχε κάνει παλιότερα για την παράδοση των λουλουδιών στα μπουζούκια, και ειδικότερα πως δε ήθελε να τραγουδά σε μαγαζιά που θα της πετάνε λουλούδια. «επικοινώνησα με τον πέτρο (ιακωβίδη) με τον οποίο είμαστε μια οικογένεια και έχουμε πολύ καλή επαφή μουσική για να δει το σίριαλ και την τρίτη βρεθήκαμε όλοι μαζί,, τελειώσαμε το τραγούδι.

ΓΑΜΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΑΡΤΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ : ΡΥΘΜΟΣ 949 ...
ΓΑΜΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΑΡΤΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ : ΡΥΘΜΟΣ 949 ... from 1.bp.blogspot.com
Η νατάσα θεοδωρίδου φιλοξενήθηκε στην εκτπομπή του νίκου χατζηνικολάου, ενώπιος ενωπίω και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το πως έγραψε τους στίχους του τραγουδιού έξαψη ο βαγγέλης μαρινάκης. Η νατάσα θεοδωρίδου βρέθηκε το βράδυ της δευτέρας στην εκπομπή του νίκου χατζηνικολάου, «ενώπιος ενωπίω», και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Έρχεσαι ξανά στο δάκρυ που κυλά.

Η νατάσα θεοδωρίδου βρέθηκε το βράδυ της δευτέρας στην εκπομπή του νίκου χατζηνικολάου και μίλησε για όλα.

Η νατάσα θεοδωρίδου σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο ενώπιος ενωπίω και το νίκο χατζηνικολάου μίλησε για την καριέρα και σταθμούς της ζωής της που τη σημάδεψαν. Αποσπάσματα από την συνέντευξη της νατάσας θεοδωρίδου η τέχνη της για εκείνη είναι το «α και το ω» γι΄αυτό οι. Χάνομαι στα μάτια σου που πια. Και το 1999 η επιτυχίες για την νατάσα θεοδωρίδου συνεχίζονται με σπουδαίες συνεργασίες επί σκηνής.


Post a Comment

0 Comments