45+ Νατασα Θεοδωριδου Σχεση 2019

45+ Νατασα Θεοδωριδου Σχεση 2019. Η συναυλία της νατάσας θεοδωρίδου στο κηποθέατρο παπάγου. Λίγο καιρό πριν είχε μετακομίσει από τη θεσσαλονίκη στην αθήνα και ξεκινούσε μια καριέρα που θα αποδεικνυόταν μεγάλη και σπουδαία.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Φουλ ερωτευμένη με το νέο της σύντροφο ...
Νατάσα Θεοδωρίδου: Φουλ ερωτευμένη με το νέο της σύντροφο ... from lady.cyprustimes.com
Σε μια κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης, προχωρά ο δήμος ηγουμενίτσας ο οποίος πήρε πρωτοβουλία για την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα σταλούν σε σύρους πρόσφυγες. Η νατάσα θεοδωρίδου αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την συνεργασία της με τον βαγγέλη μαρινάκη. «όχι δεν είχαμε σχέση ερωτική, μόνο φιλική.

Η νατάσα θεοδωρίδου μετα την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με το τραγούδι δεν με αφορα το οποίο κατέκτησε όλα τα ραδιοφωνικά chart αλλά και club της ελλάδας έρχεται να μας ερμηνεύσει με τον υπέροχο τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει , την απόλυτη ερωτική μπαλάντα του χειμώνα με τίτλο πεσ οτι.

Στην εκπομπή του νίκου χατζηνικολάου «ενώπιος ενωπίω» ήταν καλεσμένη η νατάσα θεοδωρίδου, όπου έκανε αναδρομή στην καριέρα της αλλά και στο πως είδες τι παθαίνω με το τραγούδι; Για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, για. Ασταμάτητη φάνταζε η νατάσα θεοδωρίδου στη χθεσινή τηλεοπτική της συνέντευξη. Η νατάσα θεοδωρίδου δήλωσε πως δε μπορεί τους αρνητικούς ανθρώπους γύρω της, ενώ ανέφερε πως μου αρέσει να γελάω, να υπάρχει χαρά μάλιστα, η νατάσα θεοδωρίδου παραδέχθηκε πως είναι ανάμεσα στις διάσημες γυναίκες που επιλέγουν να διορθώνουν την εικόνα τους με αισθητικές.


Post a Comment

0 Comments