32+ Μαρια Γεωργιαδου Τζωρτζογλου Γαμοσ

32+ Μαρια Γεωργιαδου Τζωρτζογλου Γαμοσ. Το διαζύγιό μου με τον στράτο τζώρτζογλου είχε πίκρα και για τους δυο μας γιατί δεν τα καταφέραμε. Join facebook to connect with μαρια γεωργιαδου and others you may know.

Στράτος Τζώρτζογλου: Στο θέατρο με την πρώην σύζυγό του ...
Στράτος Τζώρτζογλου: Στο θέατρο με την πρώην σύζυγό του ... from www.tlife.gr
Μπορεί το πρώην ζευγάρι να αποφάσισε πριν από χρόνια να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή, ωστόσο ο αλκιβιάδης θα είναι εκείνος που θα τους δένει για πάντα. Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει: Ο έλληνας ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο, με τη μαρία γεωργιάδου, η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

Με τον στράτο παρόλο που δεν είναι καθημερινή η επαφή τους έχουν καλή σχέση.

Και τώρα κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο με τον τίτλο της επιτυχημένης σειράς, στην οποία πρωταγωνίστησε ο σύντροφός της στη ζωή στράτος τζώρτζογλου (εκδόσεις νέα σύνορα α.α. Μαρια γεωργιαδου is on facebook. Και τώρα κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο με τον τίτλο της επιτυχημένης σειράς, στην οποία πρωταγωνίστησε ο σύντροφός της στη ζωή στράτος τζώρτζογλου (εκδόσεις νέα σύνορα α.α. Ο έλληνας ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο, με τη μαρία γεωργιάδου, η οποία είναι επίσης ηθοποιός.


Post a Comment

0 Comments