12+ Λιβερπουλ Σιτι

12+ Λιβερπουλ Σιτι. Η λίβερπουλ και η μάντσεστερ σίτι συγκρούστηκαν στον τελικό του community shield στο γουέμπλεϊ, με την ομάδα του πεπ γκουαρντιόλα να κατακτάει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο νησί. Λίβερπουλ και μάντσεστερ σίτι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «άνφιλντ», με τους «κόκκινους» να παίζουν το τελευταίο τους… χαρτί για το πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης: Φουλάρει για το ματς με Ατρόμητο
Αστέρας Τρίπολης: Φουλάρει για το ματς με Ατρόμητο from fws.gr
Το τρομοκρατικό χτύπημα στο μάντσεστερ ανήμερα της. Άλισον, άρνολντ, φαν ντάικ, λόβρεν, ρόμπερτσον, φαμπίνιο, βαϊνάλντουμ, χέντερσον, σαλάχ. Εδώ και μερικές ημέρες η λίβερπουλ είναι η νέα πρωταθλήτρια αγγλίας, με.

Liverpool f.c.) ή απλά λίβερπουλ, είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη του λίβερπουλ.

Η αντίπαλος του ολυμπιακού, μάντσεστερ σίτι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με την λίβερπουλ από το εύστοχο πέναλτι του σαλάχ στο 13'. Άλισον, άρνολντ, φαν ντάικ, λόβρεν, ρόμπερτσον, φαμπίνιο, βαϊνάλντουμ, χέντερσον, σαλάχ. Η λίβερπουλ και η μάντσεστερ σίτι συγκρούστηκαν στον τελικό του community shield στο γουέμπλεϊ, με την ομάδα του πεπ γκουαρντιόλα να κατακτάει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο νησί. Εδω οι εκλεκτοί των κλοπ και γκουαρντιόλα.


Post a Comment

0 Comments