47+ Κυμπουρόπουλος

47+ Κυμπουρόπουλος. Υπερψήφισε τροπολογία που αμφισβητεί το δικαίωμα της άμβλωσης. Κυμπουρόπουλος υποστήριξε ότι δεν τραυματίζεται από το συμβάν η σχέση του με το κόμμα, για να συμπληρώσει ότι θα ακολουθήσει ένας.

Κυμπουρόπουλος: Δεν πρέπει να είμαστε παθητικοί αποδέκτες ...
Κυμπουρόπουλος: Δεν πρέπει να είμαστε παθητικοί αποδέκτες ... from cdn.cnngreece.gr
Ο ίδιος με ανάρτησή του, ανακοίνωσε πως θα ξεκαθαρίσει τη θέση του στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών. Ο στέλιος κυμπουρόπουλος συντάχθηκε με τις πιο ακραίες φωνές του ευρωκοινοβουλίου αυτές τις άκρας δεξιάς υποστηρίζοντας ότι «η ανθρώπινη ζωή πρέπει να προστατεύεται από τη σύλληψη». Η απάντηση που δίνει ο στέλιος κυμπουρόπουλος.

Ο στέλιος κυμπουρόπουλος ως μέλος της επιτροπής της επιτροπής αξιολόγησης για το βραβείο του ευρωπαίου πολίτη 2020 πρότεινε την πρωτοβουλία πολιτών των γυναικών της νέας βύσσας έβρου.

Με ανακοίνωσή της η νδ έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τον ευρωβουλευτή της, στέλιο κυμπουρόπουλο. Το παρών στην ημερίδα με θέμα «προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των αμεα» που πραγματοποιείται σήμερα στο κρήτη δίνει ο στέλιος κυμπουρόπουλος. Η δήλωση αυτή είναι απαράδεκτη, προσβλητική, μειωτική και πρέπει να αποσυρθεί. Ο στέλιος κυμπουρόπουλος αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς έλληνας ευρωβουλευτής στην ιστορία των ευρωεκλογών με 577.114 σταυρούς προτίμησης, σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα που.


Post a Comment

0 Comments