25+ Λιβερπουλ Μαντσεστερ Σιτι

25+ Λιβερπουλ Μαντσεστερ Σιτι. Η μάντσεστερ σίτι δυσκολεύτηκε την περασμένη. Μινιολέ, κλάιν, κολό τουρέ, λόβρεν, φλάναγκαν, χέντερσον, εμρέ τζαν, μίλνερ, λαλάνα, ρομπέρτο φιρμίνο, ορίγκι.

Με τη νέα φανέλα της η ΑΕΚ στον τελικό του Πανθεσσαλικού (vid)
Με τη νέα φανέλα της η ΑΕΚ στον τελικό του Πανθεσσαλικού (vid) from fws.gr
Manchester city) είναι επαγγελματική αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στο μάντσεστερ.αγωνίζεται στην κορυφαία αγγλική κατηγορία, την πρέμιερ λιγκ. Η λίβερπουλ είχε ισοφαρίσει και έφτασε μία ανάσα από την ανατροπή στις καθυστερήσεις στον τελικό του community shield με αντίπαλο την μάντσεστερ σίτι. Στη βουδαπέστη θα διεξαχθεί οριστικά και το δεύτερο παιχνίδι της μάντσεστερ σίτι με την ο αγώνας της σίτι με την γκλάντμπαχ ήταν προγραμματισμένος για την τρίτη (16/03) στο έτιχαντ, αλλά δεν.

Η μάντσεστερ σίτι φέρεται να πρόσφερε στον κέβιν ντε μπρόινε νέο βελτιωμένο συμβόλαιο, μετά την απόρριψη της πρώτης προσφοράς των «πολιτών» από τον βέλγο μέσο.

Ό,τι ήθελε έκανε η μάντσεστερ σίτι τη σαουθάμπτον από νωρίς. Οι διάβολοι την έκαψαν στο 21! Η μάντσεστερ σίτι βρίσκεται κοντά στον τίτλο στην premier league, αλλά η μάντσεστερ γιουνάιτεντ τη σταμάτησε. Μινιολέ, κλάιν, κολό τουρέ, λόβρεν, φλάναγκαν, χέντερσον, εμρέ τζαν, μίλνερ, λαλάνα, ρομπέρτο φιρμίνο, ορίγκι.


Post a Comment

0 Comments